Maalauskammio

FAMin maalauskammio on erittäin hyväksi havaittu ratkaisu useilla eri teollisuuden aloilla. Rautatieteollisuus, lentokoneenvalmistajat, laivanvarustamot ja raskaiden ajoneuvojen valmistajat ovat havainneet FAMien käytännöllisyyden omissa arkiaskareissaan.

Suunnittelemme FAMin maalauskammiot aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti, avaimet käteen -periaatteella. Finnkone Industrialin sormenjälki on paras mahdollinen maalausjälki.

FAMin maalauskammioissa ilmanvaihto voidaan hoitaa joko täydellisesti alaimulla tai sivuimun avustuksella. Ilmanvaihtojärjestelmänimujärjestelmä voidaan asentaa joko sivu- tai takaseiniin. Liuotinhuurut suodattuvat aktiivihiilisuodattimilla tai taskusuodatusjärjestelmillä.

Ilmanvaihdon generaattoriyksiköiksi voidaan valita joko suora tai epäsuora yksikkö, joka toimii öljy- tai kaasupolttimen voimalla tai ekologisemmin sähkö- tai kuumavesipatterin tehostamana.

Tämän räätälöitävyyden kruunaa FAMin laaja lisävarustekatalogi, jolla maalauskammio voidaan rakentaa kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin sopivaksi.

Maalauskammio räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne? Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa juuri toiveittesi ja tarpeidesi mukainen maalauskammioratkaisu. Finnkone toteuttaa maalauskammiot vaativimmissakin kohteissa ja erikoistarpeet huomioiden. Maalauskammioissamme on tehokkaat lämmöntalteenottolaitteet, joiden avulla säästät selvää rahaa.

 

FAM teollisuus maalauskammiot

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä