Palvelut

Laiteasennuspalvelu

Teollisuuslaitteiden toimivuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että laitteet asennetaan kerralla oikein valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin laitteet kestävät ja toimivat luotettavasti.

Rahoituspalvelu

Leasing on nykyaikainen tapa rahoitaa laitehankkeita. Meiltä saat edulliset rahoitusratkaisut joustavasti. Teemme yhteistyötä johtavien rahoituslaitosten kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisia ratkaisuja rahoitukseen.

Käyttökoulutus / neuvonta

Oikein asennetusta laitteesta ei saada täyttä hyötyä, jos sitä ei osata käyttää oikein. Meiltä saat halutessasi käyttökoulutuksen sekä teknistä tukea uusille laitteillesi.

Huoltopalvelu

Huoltotilanteissa voit aina ottaa yhteyttä meihin. Huoltohenkilöstömme neuvoo, opastaa ja huoltaa tarvittaessa. Huoltopalvelustamme saat nopeasti apua, kun laitteesi kaipaa kunnossapitoa.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelemme mielellämme muun muassa kohdepoistojärjestelmiä, maalauskammioita ja pesulinjastoja. Käytössämme on 3D-suunnitteluohjelma, jonka avulla voimme hahmotella yhdessä asiakkaan kanssa laitekokonaisuuksia.

Vuokrauspalvelu

Laitteita ei aina tarvitse omistaa itse. Meiltä voit myös vuokrata laitteita tilapäiseen tarpeeseen, kuten vaikkapa oman laitteen huollon ajaksi.

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä