Teollisuus

Öljysumuerotin

Teollisuusimuri

Teollisuuspesukone

Teollisuuskompressori

Kohdepoisto

Hitsauslaite

Teollisuuspuristin

Induktiokuumennin

Plasmaleikkuri

Maalauskammio

Maalausseinä

Ota yhteyttä

Finnkone Oy on kotimainen teknisten laitteiden ja järjestelmien toimittaja joka maahantuo, myy ja huoltaa erilaisia teknisiä laitteita ja ratkaisuja. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan tehokkaat ja tuottavat laiteratkaisut, joilla kasvattaa liiketoimintaa ja parantaa sen kannattavuutta. Valikoimistamme löydät erilaisia teollisuuden laitteita kompressoreista kohdepoistoon ja hitsauslaitteista maalauskammioihin.

Toimittamamme öljynsumuerottimet pitävät leikkuunesteet poissa muusta työympäristöstä ja teollisuusimuri valikoimamme sisältää siirreltävien mallien lisäksi työstökoneimurit, paineilmaimurit sekä kokonaiset keskusimurijärjestelmät.

Suurempia pesu operaatioita varten tuotekattauksestamme löytyy kokonaiset pesulinjat ja pesulinjastot, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Teollisuuspesukoneita löytyy myös pienempiin tarpeisiin, kuten laaja valikoima erilaisia osienpesukoneita sekä ultraäänipesukoneita.

Kun paineilman tarve on suurta, teollisuuskompressori on oikea valinta. Mäntäkompressori ja ruuvikompressori valikoimastamme löytyy varmasti oikea tuote jokaiseen tarpeeseen. Toimitamme 0,4 – 14 m³/min tuottavat kompressorit invertterillä tai ilman. Teollisuuskompressoreihimme on saatavilla myös virransäästömoduulit joiden avulla investointi maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa.

Teollisuuden hitsauslaitteet löytyvät myös meiltä. Toimitamme järeät MIG- / MAG-hitsauskoneet, TIG-hitsauskoneet sekä puikkohitsauskoneet niin teräkselle kuin alumiinillekin. Hitsauskaasujen poistoon toimitamme siirreltävät kohdepoistoyksiköt sekä kokonaiset hitsausimurijärjestelmät. Räätälöimme aina kaikki imurijärjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Tuote valikoimaamme kuuluu kaikkien näiden lisäksi teollisuuspuristimet, induktiokuumentimet sekä plasmaleikkurit monissa eri tehoissa. Maalauspuolelle toimitamme maalauskaapit, maalausseinät sekä kokonaiset maalauskammiot. Toimittamamme FAM maalauskammiot ovat erinomainen ratkaisu useilla eri teollisuuden aloilla. Rautatieteollisuus, lentokoneenvalmistajat, laivanvarustamot ja raskaiden ajoneuvojen valmistajat ovat kaikki havainneet FAM maalauskammioiden käytännöllisyyden omissa valmistusprosesseissaan.

Suunnittelemme ja asennamme myös laajempia järjestelmiä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme kaikkia edustamiamme laitteita tarvittaessa asennettuna, testattuna ja käyttövalmiina. Pyrimme aina tekemään asiakkaan laitehankinnat mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Tavoitteenamme on olla teollisuuden laitekaupan pitkäikäinen ja luotettava kumppani.

Ota yhteyttä myyntiimme tämän linkin kautta!

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä